F.A.Q.

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over de website en de werking van 2dehandskleertjes:

1. Is 2dehandskleertjes.nl alleen bedoeld voor tweedehands kinderkleding van merken?

Ja, in principe is 2dehandskleertjes alleen bedoeld om gebruikte en nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen te kopen en verkopen. Minder bekende merken en huismerken zoals H&M, Zara, Hema, Prenatal en We mogen natuurlijk ook! 

2. hoe werkt de website van 2dehandskleertjes?

Allereerst maak je een account aan. Dit kost helemaal niets en is in 2 minuten gedaan. De reden hiervoor is dat je straks als je andere advertenties wilt plaatsen of tweedehands kinderkleding wilt kopen dit eenvoudig kan doen door simpelweg in te loggen.

Als je jezelf hebt geregistreerd krijg je een bevestigingsmail toegestuurd. Deze accepteer je eenvoudig via de link die je toegestuurd krijgt. Je bent nu klaar om te beginnen op 2dehandkleertjes! Hieronder wordt verder uitgelegd hoe je een advertentie kunt plaatsen. Het plaatsen van een advertentie is gratis.

3. Is 2dehandskleertjes alleen voor particulieren?

Nee hoor, iedereen mag en kan advertenties van tweedehands kinderkleding plaatsen. Zowel particulieren als bedrijven. Het mag ook tweedehands of nieuwe kinderkleding zijn. Zolang het maar om tweedehands of nieuwe kleding of schoenen voor baby's en kinderen gaat. Wanneer je als webshop wilt adverteren of samenwerken kun je ons mailen op info@2dehandskleertjes.nl

4. Ik wil contact met de klantenservice?

Dit kan op verschillende manieren.

1. Rechtsboven staat op de website van 2dehandskleertjes 'contact'. Wanneer je hier op klikt kun je je vraag stellen aan onze klantenservice. Doorgaans krijg je binnen 48 uur nog een antwoord in je mailbox.

2. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@2dehandskleertjes.nl. Hier kun je je vraag stellen. Ook hier krijg je binnen 24 uur een antwoord van onze klantenservice.

5. Wat zijn de kosten van een advertentie?

Het plaatsen van een advertentie op 2dehandskleertjes.nl is helemaal gratis. Je kunt, om beter op te vallen, je advertentie ook omhoog plaatsen. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

7. Hoeveel advertenties mag ik plaatsen?

Je mag zoveel advertenties van tweedehands kinderkleding of babykleding plaatsen als je wilt.

 

Plaats advertentie